AKTUÁLIS

Cégünk 2016. februárjában ünnepelte alapításának 5 éves évfordulóját. Az idő tájt az alapítókat a környezetükből sokan – finoman szólva – nem tekintették normálisnak, hogy a „válság közepén” indítják vállalkozásukat. A választott terület, vagyis a professzionális ipari párásítás és párahűtés azonban ebben az időszakban is folyamatosan fejlődött, így cégünk a második teljes gazdasági évében a legmagasabb árbevételt érte el számos referencia rendszer tervezésével és akkori stratégiai partnerünk megoldásainak értékesítésével.

Tovább »

 

Az év elején, a beszállítói háttérben történt váltás után, az ügyfeleink közül többen aggódtak a további sikeres működésünket illetően, hitelt adva egyes riogató jóslásoknak. Ezek a hangok azonban gyorsan elcsendesedtek, amikor egymás után építettük meg ügyfeleink megelégedésére a különböző párásító és párahűtő rendszereket.

Tovább »

 

Negyedik születésnapját ünnepelte cégünk az elmúlt hónapban. Az EQUA Cool Kft.-t 2011. februárjában azért hoztuk létre, hogy professzionális párásító megoldásainkkal hosszú távon segítsük ügyfeleinket a bevételnövelésben, a költségcsökkentésben és az üzembiztonság fokozásában. Az elmúlt négy évben számos rendszert terveztünk és értékesítettünk ipari, mezőgazdasági és szolgáltatási területekre, köztük számos olyat, amely komoly referencia értékű.

Tovább »